Kampus

Forssan kampuksella on opiskelijoita viidessä eri koulutusohjelmassa. Nämä viisi koulutusohjelmaa ovat nimiltään ICT-Bioeconomy, Tieto- ja viestintäteknologia Biotalous, Hevosalan liiketoiminta, Hoitotyö ja Kestävä Kehitys. Arkisin näistä käytetään kuitenkin nimiä, kv-inssit, bioinssit, heppatradet, hoitsut ja keket. Valitettavasti aloittavat heppatradet opiskelevat pääsääntöisesti etänä, mutta -19 ja -20 aloittaneista ryhmistä jämiä on vielä jäljellä.

Forssassa voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että kampuksemme on yksi Suomen kauneimmista. Kampus toimii vanhan puuvillakehräämön tiloissa. Kehräämö avattiin vuonna 1847 ja se lopetti toimintansa vuonna 1979. HAMK ei suinkaan ole ainoa toimija Kehräämö-alueella. Alueella on paljon  kulttuurin ja koulutuksen palveluita mm. Forssan museot, kaupunginkirjasto, keilahalli, lasten ja nuorten kuvataidekoulu, Lounais-Hämeen musiikkiopisto, nuorisotila Kuutamo, Wahren-opisto, näyttelytila Vinkkeli, ostoskohteita ja ravintoloita sekä kahviloita. Näistä parista viimeisistä mainittakoot ravintola Status, joka on tapahtumapaikkana suurimmalle osalle tapahtumiamme.

HAMKin tilat löytyvät C ja D ovien kautta (katso oheinen kartta). Pysäköintiruutuja kampuksella on vähän, joten autoilijoiden kannattaa tulla ajoissa. Jos 20 euron sakot eivät nappaa katso mihin pysäköit. Joen toiselta puolen löytyy hiekkaparkkis, jonne voit huoletta jättää autosi koko päiväksi. Tarkemmat ajat pysäköinnille näet oheisesta kartasta. Älä kuitenkaan aja padon yli! Kaupunki on joutunut käyttämään ylimääräistä rahaa padon kunnostamiseen autojen aiheuttaman rasituksen takia.

<< Opiskelijatapahtumat

Opiskelijakunta HAMKO >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: