Opiskelijakunta HAMKO

Jokaisessa ammattikorkeakoulussa tulee AMK-lain mukaan olla opiskelijakunta. Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – HAMKO on opiskelijalähtöinen ja tehokas vaikuttaja, joka toimii opiskelijoiden edunvalvojana Hämeen ammattikorkeakoulussa.

www.hamko.fi/mika-hamko/

Liity jäseneksi

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKOn jäseneksi voivat liittyä kaikki läsnäolevat, tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat HAMKilaiset – myös monimuoto-, vaihto-, Polku- ja YAMK-tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Liittyminen tapahtuu täyttämällä sähköinen liittymislomake.

www.hamko.fi/liity-jaseneksi/

Opiskelijakortit

Opiskelijakortti on merkki siitä, että olet opiskelijakunnan jäsen. HAMKOn jäsenten käytössä ovat muovinen AMK-opiskelijakortti sekä Pivon digitaalinen opiskelijakortti.

Polkuopiskelijat saavat käyttöönsä erillisen polkuopiskelijakortin. Valitettavasti Pivon opiskelijakortti ja AMK-opiskelijakortti eivät ole polkuopiskelijoiden käytettävissä.

www.hamko.fi/opiskelijakortit/

Jäsenedut

HAMKOn jäsenenä käytössäsi on tuhansia opiskelijaetuja ympäri Suomen! Etuja tarjoavat Pivo, Slice.fi ja Opiskelijan Tampere ja niitä on sekä jatkuvasti voimassaolevia että kausi- tai kertaluonteisia. Saat myös opiskelijahaalarit puoleen hintaan!

www.hamko.fi/jasenedut/

<< Kampus

Opiskelijahaalarit >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: