Survival Guide – suomeksi

>> For the English version press here <<

Opiskelijaelämä >>

Tervetuloa Forssaan!

Forssa on yksi HAMKin seitsemästä kampuksesta. Forssassa on kirjoilla noin 500 opiskelijaa, joista alle puolet opiskelevat täysipäiväisesti Forssassa (2021). Suhteellisen pieni opiskelijamäärä kampuksella tuo mukanaan yhteisöllisyyden tunnetta. Forssassa aloittava opiskelija oppii nopeasti tuntemaan luokkakaverinsa ja erottamaan eri koulutusalan opiskelijat toisistaan. 

Famko on paikallinen opiskelijayhdistys, jonka tehtävänä on valvoa opiskelijaetuja paikallisesti, sekä järjestää vapaa-ajan tapahtumia. Famko on opiskelijakunta HAMKOn kumppaniyhdistys ja kauttamme voit ostaa HAMKOn opiskelijahaalarit ja noutaa esimerkiksi opiskeliakorttisi.

Auttaaksemme sinua tutustumaan uuteen opiskelupaikkakuntaasi Famko ry on luonut tämän oppaan. Suomenkielisessä oppaassa on kaksi osaa Opiskelijaelämä, sekä Forssa ja vapaa-aika. Englanninkielisessä oppaassa on myös kolmas osio, joka käsittelee asumista ja elämistä Suomessa. Olemme sisällyttäneet oppaaseen suosittelemiamme paikallisia yristyksiä, joita voimme hyvällä omallatunnolla suositella. Olemme myös solmineet osan näistä yrityksistä kanssa yhteistyösopimuksen.

Sisällysluettelo

Teema 1: Opiskelijaelämä
FAMKO ry
Opiskelijatapahtumat
Kampus
Opiskelijakunta HAMKO
Opiskelijahaalarit
Opiskelijatarinat

Teema 2: Forssa ja vapaa-aika
Forssa – Puistojen kaupunki
Puistot ja luonto
Julkinen liikenne
Syö ja juo
Liikunta
Tapahtumat ja Vapaa-aika
Kirpputorit
Kiertotalous ja Forssa

Opiskelijaelämä >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: