Opiskelijatarinat

Elmo, 20
Biotalouden insinööri -opiskelija 2020
Helsingistä, muuttanut Forssaan 2020 syksyllä.

Olen nauttinut ajastani Forssassa, täällä on todella rauhallista. Vuokra on todella edullinen verrattuna muuhun Suomeen, joten rahaa jää muuhunkin. Forssasta ei ehkä ole paras tarjonta vapaa-ajan tekemisille, mutta bussimatka Helsinkiin kestää vain kaksi tuntia ja busseja kulkee tiheään. Talvella kävin paljon ulkojäillä, mutta nyt ku sää lämpiää pääsee harrastamaan myös frisbeegolfia, jalkapalloa ja pesäpalloa, jos vain on tarpeeksi kavereita ja varusteita. Alkuun olin hieman huolissani muuttamisesta näin pieneen kaupunkiin, mutta olen nauttinut tästä ajasta.

Yougikkumar, 24
ICT in Bioeconomy Engineering, International group 2020
From India.

Unfortunately, I have not moved to Forssa yet and currently staying in Helsinki. I have been in Forssa for a few times once we had our contact lessons at campus in Forssa. I found this town very welcoming and beautiful. I also enjoyed seeing my classmates here. It is very peaceful, but charming place to live. I hope to move in here someday too.

Viivi, 20,
Hevosalan liiketoiminta 2020
Kotoisin Kaarinasta

Ennen muuttoa pidin Fossaa mukavana pikku kaupunkina, eikä se mielikuva ole muuttunut. Kaikki kaupat on keskustassa pienen kävelymatkan päässä ja pärjään hyvin ilman autoa. 

Forssan alkot ovat vähän kummallisia tuotevalikoiman suhteen, mutta palvelu on todella hyvää kaikkialla. Olen rakastunut Forssassa kaikkiin pikku liikkeisiin, koska niiden henkilökunta on ollut täyttä kultaa.

Suvi, 22-vuotta
Sairaanhoitajaopiskelija 2019

Kotoisin Huittisista, muuttanut Tammelaan

Kuvani Forssan alueesta ei ollut kovin hyvä tänne muuttaessani, mutta se on parantunut huomattavasti aikanani täällä. Tammela on mukava paikka asua. Se on rauhallinen paikka, jossa luonto on lähellä. Olen pitänyt opiskelusta Forssassa ja HAMK on ollut hyvä paikka opiskella.

Noora Taipale, 28
Kestävä kehitys
Kotoisin Keski-Pohjanmaalta, ennen Forssaan muuttoa asuin Vaasassa.

Ennen opiskelun aloittamista en tiennyt Forssasta juuri mitään. Kävin paikkakunnalla ensimmäisen kerran pääsykokeissa ja sen jälkeen poikkesin kesällä ennen koulun alkua etsimässä asuntoa.

Forssa on mielestäni sopivan kokoinen pikkukaupunki, jossa on saatavilla kaikki tärkeimmät palvelut. Etäisyydet ovat lyhyitä, joten kävellen ja pyörällä pääsee liikkumaan helposti. Asuminen on edullista ja harrastusmahdollisuuksiakin löytyy.

Suosikkijuttujani Forssassa on Vesihelmi, suuret puistoalueet, kirpputorit ja keskeinen sijainti suurien kaupunkien välissä. Kaiken kaikkiaan tämä paikka on ollut positiivinen yllätys ja olen viihtynyt täällä hyvin kaksi ensimmäistä opiskeluvuotta.

<< Opiskelijahaalarit

Forssa ja vapaa-aika >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: