Tapahtumat ja vapaa-aika

Pieneksi kaupungiksi Forssassa on yllättävän paljon mielenkiintoisia festivaaleja ja tapahtumia.

Lähivuosien mielenkiintoisin on Suomen suurin vuosittainen hevosalan tapahtuma Kuninkuusravit 2022, jotka järjestetään Pilvenmäen raviradalla Forssassa. Pilvenmäellä järjestetään vuosittain myös Suomen suurin yksipäiväinen harrasteautojen kokoontuminen, Pick-Nick.

Holjat on yli 30 vuotias forssalainen kaupunkifestivaali. Päivisin Holjat tarjoaa koko perheen ohjelmaa ja illalla esiintymässä on Suomen eturivin artisteja. Paikka festivaalille on Forssan tori. Holjat on perinteisesti järjestetty elokuun alussa.

Elokuun viimeisellä viikolla järjestetään Forssan Mykkäelokuvafestivaalit. Nämä festivaalit on järjestetty vuodesta 2000 alkaen ja nämä ovatkin Pohjoismaiden pisimpään jatkuneet mykkäelokuvafestivaalit.

Paikka Mykkäelokuvafestivaaleille on Elävienkuvien teatteri. Vuonna 1906 avattu Elävienkuvien teatteri on Suomen vanhin elokuvateatteri. Vaikka teatteri on vanha on se modernisoitu ja siellä näkee ihan normaaleja elokuvia. Teatterissa on kuitenkin hieno klassinen tunnelma, joten tätä voimme suositella. Saatavilla myös opiskelija-alennukset.

Jos tunnelmalla ei ole väliä ja haluat isomman ruudun, voit suunnata torin laidalle Bio-Kaareen. Elokuvissa käyminen Forssassa on tarkkaa peliä, koska suosituimmat elokuvat ovat harvoin viikkoa pidempään teattereissa.

Urheilun seuraajille ei löydy suurta valikoimaa. FPS pelaa jääkiekon mestistä, Forssan Alku koripallossa naisten SM-sarjaa ja FoKoPo miesten divaria koripallossa.

<< Liikunta

Kirpputorit >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: