Kiertotalous ja Forssa

Kierrätys tai kiertotalous ei ole enää 2020-luvulla asia, joka olisi vierasta nuorille. Eikä näitä termejä tarvitse hirveästi erikseen mainita. Forssassa kiertotaloudella on kuitenkin oma merkityksensä, koska siitä yritetään tehdä vetovoimatekijä Forssalle.

Forssassa järjestetäänkin vuosittain Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma – Frush, joka on kerännyt jo muutaman vuoden ajan merkittäviä puhujia ja panelisteja keskustelemaan ajankohtaisista kiertotalouden teemoista ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

LHJ Group on näkyvä toimija Forssan seudulla. LHJ Groupiin kuuluu useita yrityksiä, jotka keskittyvät monipuolisesti jätteiden kierrätykseen. LHJ:n palkkalistoilla on useita Kestävän kehityksen koulutusohjelmasta valmistuneita opiskelijoita. LHJ tarjoaa vuosittain myös kesätyöpaikkoja ja opinnäytetyömahdollisuuksia bioinssi- ja keke-opiskelijoille.

LHJ Group on lähtenyt tukemaan FAMKO ry:tä, jotta saisimme opiskelijoille ajankohtaista tietoa paikallisista jätehuollon palveluista. Alta löydät linkin kotitalouksien jätehuollosta vastaavan Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n kotisivuille, sekä LHJ Oy:n kodin lajitteluoppaan. LHJ on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten jos kierrätys kiinnostaa niin ota LHJ seurantaan facebookissa instagramissa ja TikTokissa.

Lajitteluopas

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

<< Kirpputorit

Yhteistyökumppanit >>

%d bloggaajaa tykkää tästä: